Portretsessies

Bent u op zoek naar een origineel kado voor verjaardag of jubileum ? Geef uzelf of iemand anders een portretsessie kado.

Een portret, groepsportret of familiefoto in ongedwongen sfeer bij u thuis of op kantoor hoeft niet veel te kosten en is makkelijk te organiseren. U maakt een afspraak eenvoudig bij u thuis of op een voor u bijzondere locatie. Na afloop van de fotosessie ontvangt u binnen twee werkdagen een email met daarin een link naar een afgeschermde webpagina. Met een passwoord logt u in en bekijkt u een selectie van de gemaakte foto's. Zo zoekt u één of meer foto's uit kunnen worden uitvergroot. Die afdruk wordt vervolgens met de meeste zorg bij een vaklaboratorium afgedrukt en voor u ingelijst. Na afloop ontvangt u altijd een CD met de foto's in hoge resolutie zodat uzelf éénvoudig nabestellingen kan laten maken, op uw eigen computer kan uitprinten of foto's kan mailen naar familie of vrienden, zonder verdere bijkomende kosten. U betaalt dus alleen voor de fotosessie en de door u gewenste afdruk, daarna zijn alle foto's voor u. U kunt dus ook een mooie fotoafdruk kado geven aan iemand en zelf over de foto's beschikken om thuis af te drukken of voor publicatie op uw eigen website.

Bekijk voorbeelden van foto's, prijzen en overige informatie via het menu hierboven.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met 070 3300333, of via het contactformulier.

Onder de naam Portretkado werken twee fotografen, Gilles Boeuf en Gerhard van Roon samen.

Gilles Boeuf (1970) studeerde filosofie te Leiden en Fotografie aan de Fotoacademie in Amsterdam. Na zijn studie vestigde hij zich als freelancer in Den Haag en is onder anderen werkzaam voor MEE, Erasmus Universiteit, Hogeschool Leiden en Gemiva-SVG. Naast werk in opdracht exposeerde Gilles Boeuf een aantal maal zijn autonome werk. Met kunstenaarscollectief Krachtstroom in Scheveningen (2004), solo in Hotel Strowis te Utrecht (2006) en als onderdeel van een grote overzichtstentoonstelling van Franse kunstenaars in Nederland in Ouderkerk aan de Amstel (2009). Ter gelegenheid van deze laatste tentoonstelling verscheen zijn werk in het boek L' Art francais contemporain aux Pays-Bas, Turksma en Partners, 2009.

Een overzicht van zijn werk is te vinden op www.boeuf.nl

Gerhard van Roon (1970) studeerde Fotografie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst en werkt sinds 1993 in opdracht van magazines, kranten als Trouw en NRC en bedrijven als Pels Rijcken, Philips Research en de Nederlandse Orde van Advocaten. Zijn foto's werden de afgelopen jaren onderscheiden met prijzen en nominaties bij De Zilveren Camera, PaNL en UNICEF Childrens Picture of the Year. Ook publiceerde hij een aantel fotoboeken zowel van in opdracht als met eigen projecten. Zijn laatste fotoboek 'Op het Zand' over Den Haag, werd afgelopen jaar herdrukt.

Een overzicht van zijn opdrachtenwerk is te zien op www.gerhardvanroon.nl