Gerhard maakt voor de Advocatenorde foto's en korte films, ook was hij betrokken bij het eerste door de Orde uitgebrachte online jaarverslag met animaties en filmpjes. De overgang van papier naar beeldscherm is mede daardoor goed verlopen. Hij is niet alleen een goede fotograaf maar kan ook prima in teamverband werken. Heerlijk om zaken te doen met iemand die begrijpt wat je wil, meedenkt en dan ook nog eens heel mooi werk levert!

Yvonne Wiggers,  communicatiemanager van de Nederlandse Orde van Advocaten


Gerhard van Roon heeft het bijzondere talent om een schijnbaar vanzelfsprekende situatie in een beeld vol werveling en warmte om te zetten, op een manier die de kijker er toe brengt te zoeken naar de diepere laag.

Arjen van Rijn, destijds partner bij Pels Rijcken advocaten


Gerhard van Roon is een uitstekend fotograaf en een prettig mens. Hij beweegt zich ontspannen en trefzeker in de uiteenlopende (sociale) kringen waar zijn werk hem brengt. Zijn foto's getuigen ervan, ze hebben de hoge kwaliteit van de vakman met ervaring. Gerhard is punctueel en precies, zijn beelden worden tot in de puntjes verzorgd en op tijd geleverd. Daar hebben wij als grafisch ontwerpers veel aan.

Huug Schipper, grafisch ontwerper Studio Tint


Sophia Revalidatie is enthousiast over het fotoboek 'Sophia, in topvorm de toekomst tegemoet', verschenen ter gelegenheid van het afscheid van Hans Borgsteede en Eric Boldingh als leden van de Raad van Bestuur. Dit succes is te danken aan de teksten van Agnes Koerts en fotografie door Gerhard van Roon. Gerhard heeft met zo veel zorgvuldigheid richting patiënten en behandelaars in combinatie met groot fotografisch vakmanschap gewerkt dat wij ons verheugen hiermee over een schat aan beeldmateriaal te beschikken voor de komende tijd.

Ing Yoe Tan, voorzitter Raad van Commissarissen Sophia Revalidatie