Referenties

Ik heb begin deze zomer mogen samenwerken met Gerhard van Roon (Kunst en Vliegwerk) om tot een aantal luchtfoto's van specifieke plekken in Den Haag te komen voor het Rijk en Provincie Zuid Holland. Heel mooi werk geworden. Snel en efficient aangepakt en aangeleverd, bij wijze van spreken: 'geen omkijken naar'. Dat is fijn in hectische tijden. Gerhard is flexibel en heeft kennis van zaken en dat is ten aanzien van luchtfotografie zeker een must. Vakwerk. 

Sanne Liefrink - social media manager/communicatieadviseur Rijksvastgoedbedrijf Den Haag

Gerhard van Roon paart een efficiente, praktische manier van werken aan een hoogwaardig eindresultaat. Met als gevolg een prachtige afsluitende panoramische luchtfoto in het boek ‘Keersluis Heumen’.

Robbert Zweegman, Grafisch ontwerper

Bij Delfland hebben we een mooi project; de Bergboezem Berkel; een groot oppervlak met veel ontwikkelingen. We hebben er voor gekozen de voortgang gedurende drie jaar bij te houden door middel van het laten maken van luchtfoto's door Gerhard van Roon. Een prachtige manier om de ontwikkelingen in het project te volgen en wat zijn het indrukwekkende foto's.

Nienke Schuil, Projectleider Omgeving Hoogheemraadschap van Delfland

Gerhard van Roon is een uitstekend fotograaf en een prettig mens. Hij beweegt zich ontspannen en trefzeker in de uiteenlopende sociale kringen waar zijn werk hem brengt. Zijn foto's getuigen ervan, ze hebben de hoge kwaliteit van de vakman met ervaring. Gerhard is punctueel en precies, zijn beelden worden tot in de puntjes verzorgd en op tijd geleverd. Daar hebben wij als grafisch ontwerpers veel aan.

Huug Schipper, grafisch ontwerper Studio Tint