Nieuwsbrief 2019

In deze speciale nieuwsbrief besteed ik aandacht aan mijn 25-jarig jubileum als professioneel fotograaf. Maar het is ook de laatste keer dat ik een algemene nieuwsbrief uitbreng. Lees in het interview dat Lars Kuipers met mij hield waarom, of lees de uitgebreide versie van het interview via deze link.

Lees er meer over en bekijk de nieuwsbrief, hier te downloaden.

Nieuwsbrief 2018

In de nieuwsbrief najaar 2018 een fotoreportage voor ASN Bank, meer over luchtfoto's van Den Haag in Den Haag Centraal, over het project 'Nightscape' en een uitsmijter van Wim Kok uit het jaar 1999.

Lees er meer over en bekijk de nieuwsbrief, hier te downloaden.

Nieuwsbrief najaar 2017

In de nieuwsbrief najaar 2017 een fotoreportage over Bronswerk Heat Transfer, Kloosterkerkmagazine, Luchtfotografie voor Rijkswaterstaat, Heijmans en de Provincie Zuid-Holland en een uitsmijter uit Hyde Park.

Lees er meer over en bekijk de nieuwsbrief, hier te downloaden.

Nieuwsbrief 2016

In de nieuwsbrief winter 2016 veel aandacht voor mijn project '30 jaar Oosterschelde'. Verder recent gemaakte portretten, een boekomslag uit Istanbul, het jaarverslag van Volkskracht, een duurzaamheidsfestival van ASN bank, luchtfotografie voor Heymans en Holland Herald, nieuwe filmpjes en een uitsmijter uit Havana.

Lees er meer over en bekijk de nieuwsbrief, hier te downloaden.

Nieuwsbrief 2015#2

In de tweede nieuwsbrief van 2015 leest en ziet u alles over het nieuwe jaarverslag van Volkskracht, luchtfotografie voor Heijmans en portretten voor de NSOB. Ook het interieur van Villa Reigersbergen, acht pagina's Rotterdam vanuit de lucht voor Gers ! en CO2 neutrale luchtfoto's van Kunst en Vliegwerk. De uitsmijter is mijn foto uit Hyde Park uit de collectie van Eliott Erwitt.

Lees er meer over en bekijk de nieuwsbrief, hier te downloaden.

 

Nieuwsbrief 2015#1

In de eerste nieuwsbrief van 2015 leest en ziet u alles over een reportage die ik over Roeiers in de Rotterdamse haven maakte voor een magazine ter gelegeheid van hun 120-jarig bestaan, het jaarverslag van Volkskracht en portretten van Licent Academie en Conny Janssen. Verder héél veel luchtfotografie en twee nieuwe films; een trailer over Rotterdam als architectuurstad voor de Duitse zender ARD Alpha en een documentaire over de kernwaarden in de advocatuur.  De uitsmijter is straatbeeld uit Londen uit 1999.

Lees er meer over en bekijk de nieuwsbrief, hier te downloaden.

Nieuwsbrief 2014#2

In de tweede nieuwsbrief van 2014 alles over nieuwe- en lopende projecten. Deze editie bevat een overzicht van recente publicaties , opdrachten en projecten zoals portretten, reportages, corporate huisstijlfotografie, film en luchtfotografie.  De uitsmijter is een archieffoto uit 1992.

Lees er meer over en bekijk de nieuwsbrief, hier te downloaden.

Nieuwsbrief 2014#1

In de eerste nieuwsbrief van 2014 alles over nieuwe- en lopende projecten. Nieuwe publicaties: jaarverslag stichting Volkskracht, het fotoboek 50 jaar VCR, een animatiefilmpje voor TAQA. Nieuwe opdrachten: Gemeente Den Haag en Orde van Advocaten en THIMUN 2014. Verder luchtfotografie, Sachsen-Anhalt 25 jaar later en nieuws over mijn expositie 'Crisis'. Uitsmijter is een avondje in de Witte.

Lees er meer over en bekijk de nieuwsbrief, hier te downloaden

Nieuwsbrief 2013#2

In de nieuwsbrief van het najaar 2013 alles over nieuwe- en lopende projecten: huisstijlfotografie voor SRA , een film voor de Nederlandse Advocatenorde, luchtfotografie en vrijwerk. Als Prinsjesfotograaf fotografeerde ik drie dagen lang het feest van de democratie. Lees ook het interview met mij in Communicatievakblad Logeion.  De uitsmijter is een klassieker uit paramaribo 1995.

Lees er meer over en bekijk de nieuwsbrief, hier te downloaden.

 

Nieuwsbrief 2013#1

In de nieuwsbrief van het voorjaar 2013 alles over nieuwe opdrachtgevers CPO/Dialogue, Levi Lassen, Mieke Pennock Advies. Verder filmpjes voor de Orde van Advocaten en portretten voor de NSOB. Vrij werk, luchtfotografie en zwart/wit archief uit 1996 in de krant van 2013. 

Lees er meer over en bekijk de nieuwsbrief, hier te downloaden.

 

Jaaroverzicht 2012.

Ondanks de sombere economische voorspellingen gebeurden er in 2012 prachtige zaken. Een herdruk van mijn fotoboek 'Op het Zand', een nieuw fotoboek voor Sophia Revalidatie dat ik in opdracht mocht maken. Nieuwe opdrachtgevers zoals het Goethe-Institut, BNG bank, Klap ! Communicatie, de Radboud Universiteit, het Koningin Beatrix Fonds, de Parodontologische kliniek Den Haag en TNO. Films gemaakt voor de Nederlandse Orde van Advocaten. Luchtfotografie in opdracht en ook nog vrij werk. 

Lees er meer over en bekijk het jaaroverzicht 2012, hier te downloaden.